THIS IS US – SEASON TWO

Mitt Betyg: 8,5/10

I säsong så får man fortsätta se vad som händer i Kates, Randalls och Kevins liv. Man får se både nutid och dåtid, så man får fortfarande följa Jack och Rebeccas liv och syskonen när dem var små och tonåringar och hur seras liv ser ut i nutid.

Jag tycker att vissa avsnitt kan vara lite tråkiga och sega men älskar själva storyn och att man får se många tillbaka blickar då min favorit karaktär är Jack. Det är så många bra skådespelare med i denna serie.

Man både skrattar och gråter, jag älskar dessa serier så bjuder på båda jag är en sån som verkligen lever mig in i serier och filmer så jag är verkligen en gråtare haha.

Tyvärr så finns serien inte på Netflix!

10 kommentarer

  1. Sv; ja, jag håller helt med dig om att veckorna går fort framåt! Men ser ändå just nu fram emot det då troligtvis i slutet av mars har vi ytterligare en familjemedlem 😀

    Hoppas att du har det bra! ♥

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*