THE O.C – SEASON THREE

Mitt betyg: 10/10

Säsongen börjar med att Kirsten är kvar på rehab och Trey ligger i koma efter att blivit skjuten av Marissa. När han sedan vaknar upp försöker Julie utpressa och tvinga Trey att säga att det var Ryan som sköt honom, för att rädda sitt och Marissas rykte. Trey flyr då till Las Vegas för att aldrig mer komma tillbaka.
Marissa slipper åtal, men blir relegerad från Harbor High och tvingas att börja i den kommunala skolan Newport Union. Där träffar hon surfaren Johnny och hans kompis Chili. Genom dem blir det strul med Volchok.
Även Ryan blir relegerad från Harbor efter att ha slagit till studierektorn när han försökte slänga ut Marissa från ett tivoli ordnat av skolan. Ryan fick dock komma tillbaka då det avslöjades att studierektorn hade ett sexuellt förhållande med eleven Taylor Townsend.
Efter en kampanj driven av Ryan, Seth och Summer, får Marissa chansen att börja på Harbor High igen. Hennes lillasyster Kaitlin kommer hem från internatskolan för att stödja sin mor i hennes sorg av sin döde make. Julie och Marissa bor numera i en husvagnspark, eftersom Caleb visade sig vara utblottad vid sin död.
Seth och Summer är fortfarande tillsammans, men relationen kantas av problem då Seth börjar att röka cannabis och missar sin intagningsintervju till college. Seth och Summer lyckas lösa situationen och stärker istället deras förhållande.

Det händer även så mycket mer i denna säsong men vill inte skriva allt som händer ju haha. Detta är i alla fall min favorit säsong av The O.C jag vet faktiskt inte riktigt varför den bara är det haha 😀

Tyvärr har dem nu tagit bort serien från Netflix, så himla synd hoppas att den kommer att komma tillbaka!

12 kommentarer

  1. O.C är så bra minns att det alltid hände mycket saker under en säsong. Hade glömt bort att hon gick i den där andra skolan, kul att läsa!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*