THE O.C – SEASON FOUR

Mitt betyg: 8/10

Säsongen börjar med att alla försöker bearbeta Marissas död. Ryan har flyttat ut från familjen Cohen och har blivit en helt annan person.
Summer har börjat på Brown University och även hon har förändrats helt. Hon är nu miljöaktivist. Seth i sin tur jobbar i en serietidningsaffär i Newport.
Alla tror att Taylor befinner sig i Paris för att studera på Sorbonne men hon har i hemlighet återvänt till Newport. Detta efter att av misstag gift sig med en fransman som vägrar att ge henne en skilsmässa. Ryan hjälper henne under utredningen av skilsmässan genom att spela hennes nya pojkvän. De får riktiga känslor för varandra och utvecklar ett förhållande.
Julie har ett förhållande med en super rik snubbe vid namn Bullit från Texas. Trots detta har hon också en hemlig romans med Ryans biologiske far, Frank. Denne Frank har nyligen suttit av sitt fängelsestraff och är nu i Newport för att ta upp kontakten med Ryan.
I de allra sista minuterna av säsongen får vi veta vad som händer fem år framåt i tiden.
Seriens absolut sista scen slutar med att Ryan kommer ut, välklädd i kostymbyxor och en välsittande ljusblå skjorta, från det bygge han har ritat. På väg till sin bil ser han en kille i tonåren som sitter vid en telefonautomat med sin cykel slängd framför sig. Killen har en orolig och ledsen uppsyn, rådblont hår, svarta shorts, grön t-shirt och en grå munktröja. Ryan går fram till honom för att hjälpa och han säger exakt den fras som Sandy sagt till honom så många år tidigare; Hey kid, you need help?

Jag trodde att denna säsong skulle vara mycket sämre för att Marissa inte är med i längre men jag tycker faktiskt att säsongen var riktigt bra och rolig. Detta är den allra sista säsongen av The O.C och jag saknar serien fruktansvärt mycket!

Så sjukt besviken på Netflix att dem har tagit bort The O.C men som tur så har jag alla säsonger på dvd men jag hoppas ändå att den kommer tillbaka till Netflix!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*