THE FOSTERS – SEASON TWO

 

Mitt betyg: 8,5/10

I den här säsongen upptäcker Callie att Donald inte är hennes pappa och söker efter sin riktiga far. Samtidigt ansluter Mariana till sin mammas biologiska familj och efter Stef och Lenas bröllop och efter att dem har adopterat Jude, så försöker dem även att adoptera Callie. Jude ifrågasätter även sin sexualitet.

Jag tycker att denna säsong är bättre än den första då den första säsongen typ handlar mest om Callie och nu så börjar man att få känna alla dem andra karaktärerna. Det är även väldigt många bra skådespelare och även väldigt många kända gästspelare med.

Jag tycker verkligen att denna serien är sin egna det finns ingen som påminner om den, detta gillar jag då det ofta finns serier som liknar varandra.

Tyvärr så finns denna serie inte på Netflix, den fanns förut och jag hoppas verkligen att den ska komma tillbaka!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*