THE FOSTERS – SEASON FOUR

Mitt betyg: 8/10

Denna säsong fortsätter där förra säsongen avslutade med den dramatiska cliffhanger-finalen med att Jesus blir knockad utav Marias ex-pojkvän Nick och att Callie fångas utav Troy Johnson, som hon är livrädd för och som är mördaren av Martha Johnson. Jesus skyndas till sjukhuset och hans familj väntar oroligt för att få reda på vad för skada han fått. Stef och Lena blir så uppslukade med Jesus situation att dem inte märker att Callie är i trubbel tills det är för sent. Stef arbetar som en detektiv. Mike kommer att ta sitt förhållande med Ana till nästa nivå och ber henne att flytta in med honom och sin foster son AJ.

Jag tyckte att denna säsong var väldigt och väldigt spännande men jag gillar Callie men jag tycker att hon kan vara så himla jobbig ibland typ lite som en drama queen, det är alltid så mycket drama runt omkring henne.

Tyvärr så finns inte denna serie på Netflix, men den fanns förut väldigt besviken på att den försvann!

13 kommentarer

  1. Jag är så besviken över att man inte fick veta så mycket mer om Nick hade hoppats på att hans karaktär skulle få vara kvar 🙁 fortfarande idag funderar jag på vad som hände med honom efter allt!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*