THE FOSTERS – SEASON FIVE

Mitt betyg: 7,5/10

I den femte och sista säsongen så öppnas säsongen med att Stef räddar Callie från en kritisk situation. Efter det försöker Callie ta kontroll över sitt liv, tar tag i skolan och fortsätter att träffa Aaron och demm går på dejt. Jesus är rasande på Brandon efter att han har fått reda på att han hjälpa Emma med att göra abort.

Jag tycker att den första delen av denna säsong är jobbig och tråkig, jag kan tycka att Callie är lite jobbig och alltid lyckas hamna i riskfulla situationer men samtidigt så gillar jag henne. Men den andra delen av denna säsong älskar jag och speciellt dem sista avsnitterna då man får se alla barnen i Familjen Adams-Foster bli vuxna.

Detta är ju som sagt den sista säsongen av denna serien och jag tycker att den fick ett bra slut men det ska ju komma en ny serie som kommer att handla om Mariana och Callie så den måste jag se och hoppas på att den kommer att vara lika bra som denna!

Tyvärr så finns ju inte denna serie på Netflix!

12 kommentarer

  1. Jag är lite nyfiken på hur den nya serien ska bli men vad jag förstått så har typ alla tackar ja att vara med i den på något sätt så det ska bli spännande att se

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*