THE 100 – SEASON THREE

Mitt betyg: 7/10

I tredje säsongen har överlevarna återvänt hem till en till synes fredlig värld. Men känslan av att allt är som vanligt varar inte länge – snart förändras deras liv för alltid. Stålsätt dig för 16 äventyr med nya och gamla hot som testar överlevarnas lojaliteter, utmanar deras begränsningar och får dem att fråga sig vad det innebär att vara människa.

Denna säsong blev jag väldigt besviken på eftersom jag tyckte att säsong två var så sjukt bra så när man jämför dessa två så blir man faktiskt lite besviken. Vissa av karaktärerna som man har gillat innan börjar man att ogilla och det tycker jag var ritkigt tråkigt. Men jag älskar fortfarande denna serie hehe 😀

Hela denna säsongen finns på Netflix!

13 kommentarer

  1. Har några kompisar som älskar den serien, men tror den är för ”övernaturlig” för min smak!! Kul med tips dock, älskar din blogg!! 😀

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*