THE 100 – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,8/10 | Mitt betyg: 9/10

97 år efter det kärnvapenkrig som ledde till jordens undergång skickas 100 ungdomsbrottslingar från en av rymdstationerna tillbaka till planeten jorden med uppgiften att kontrollera om det går att leva där. Bland dem finns den självständige Clarke, äventyraren Finn och syskonen Bellamy och Octavia som nu alla måste lära sig att klara av oförutsägbara levnadsvillkor, osynliga rovdjur och varandra. Ett misslyckande innebär slutet för mänskligheten.

Ja verkligen älskar denna serie, speciellt denna säsong och jag kan inte riktigt säga varför jag bara älskar typ alla karaktärer men min favorit är garanterat Bellamy, har en liten crush på honom haha.

Så om ni inte har sätt denna serie så har ni verkligen missat nått, hela denna säsong finns på Netflix!

  

13 kommentarer

  1. Åh, jag kommer ihåg hur mycket jag brukade ääälska The 100. Tappade kärleken till den helt vid säsong 4 dock, och nu velar jag lite kring om jag ska kolla ikapp eller inte. Har typ tre avsnitt av säsong 4 kvar att se, och allt som släppts av säsong 5.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*