SKAM – SEASON TWO

Mitt betyg: 10/10

Skam handlar om hur det är att gå på gymnasiet idag. Russetiden (studentfirande), pojk- och flickvänner, kompisbråk, betyg, vänskap, kärlek, sex, fest, svek och tredjeklasskillar är några av de teman som serien tar upp. Skam handlar även om hur dagens ungdomar hanterar sina känslor och hur de har det i hemmet

Säsong 2 innehåller 12 avsnitt och det är Noora som huvudkaraktär. Säsongen handlar om hennes liv på vårterminen på Hartvig Nissens skola och särskilt om hennes relation till tredjeklassaren William.

Denna säsong är min favorit säsong utav alla Skam säsonger, jag verkligen älskar denna säsong och kan se om avsnitten flera gånger. Gillar att huvudkaraktären i denna säsong är Noora för att hon är min favorit i Skam. Jag tycker att hon är en sån himla stark person och har typ alltid nått bra att säga.

Hela denna säsong finns på SVT play!

 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*