SKAM – SEASON THREE

Mitt betyg: 6,5/10

Säsong 3 innehåller 10 avsnitt och utspelar sig under höstterminen på huvudkaraktärernas andra år på gymnasiet. Säsongen kretsar kring Isak Valtersen och hans förälskelse i den två år äldre Even. Säsongen ledde till att serien slog igenom internationellt och blev till ett internetfenomen. Detta ledde även till att många av seriens fans började med shipping mellan Isak och Even.
Säsong 3 ledde också till att transpersoner och homosexuella tittade på tv-serien, eftersom säsongen hade stort fokus på homosexuella relationer och både de människor som står nära homosexuella och samhällets reaktioner på homosexualitet. Inte många vuxna ingriper heller, vilket enligt skaparen är för att hon ville att ungdomarna skulle lösa sina problem själva.

Dem flesta tycker att denna säsong är jättebra men jag håller faktiskt inte med, jag tycker att det är den sämsta tycker säsongen är ganska tråkig och man får typ bara se Isak och Even och inga andra känns det som, men jag tycker att den innehåller bra saker men tyckte den var ganska seg att se.

Även hela denna säsong finns att se på SVT play!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*