SKAM – SEASON ONE

Imdb betyg: 8,9/10 | Mitt betyg: 9/10

Serien börjades visas 2015, men själv så började jag att se den i slutet på förra året och när jag väl började titta så kunde jag inte sluta. Så jag såg hela den första säsongen på en dag, avsnittena är inte så långa max 40 minuter men oftast kortare. Har även sätt alla Skam säsonger fler gånger verkligen älskar denna serie!

Den första säsongen så får man följa Eva, som börjar gymnasiet. Där hon får ett riktigt bra kompisgäng och en stor del av säsongen innehåller Evas turbulenta förhållande med pojkvännen Jonas.

Denna serie innehåller så himla många bra budskap, tror dem flesta har sätt denna serie men om du inte har det då är det fasiken på tiden, du kommer inte att ångra dig haha 😛

Hela denna säsong finns på SVT play och säsongen innehåller 11 avsnitt 😀

18 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*