SHAMELESS – SEASON THREE

Mitt betyg: 8/10

Våren nalkas med stormsteg i säsong tre! Från Franks senaste intrig till Fionas nya företagsuppdrag och Jimmys blossande medelålderskris, kämpar den orädda och knäppa familjen Gallagher för att behålla taket över huvudet och få mat på bordet.

Serien fortsätter att vara lika sjuk i huvudet som den har vart dem tidigare säsongerna om inte mer till och med haha. Jag verkligen älskar denna serie för att det inte finns någon som liknar den. Jag började följa denna serie förra året men har tittat ikapp innan jag började se serien så hade jag sätt några enstaka avsnitt och tyckte att det verkade så himla konstigt men så fick jag ett ryck förra året och jag ångrar mig verkligen inte. Så om ni har känt som jag har gjort innan jag började se den då tycker jag verkligen att ni ska ge serien en chans 😀

Hela denna säsong finns på Netflix!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*