SHAMELESS – SEASON ONE

kinopoisk.ru

Imdb betyg: 8,7/10 | Mitt betyg: 9/10

Serien handlar den dysfunktionella familjen Gallagher, en ensamstående farsa till sex barn. Medan han spenderar sina dagar full, lär sig barnen att ta hand om sig själva. Den första säsongen fokuserar främst på upp- och nedgångar av Fiona Gallaghers nya förhållande till Steve Lishman. Deras förhållande börjar när Fiona får sin väska stulen på en nattklubb och Steve försöker hämta det från en rånaren. Säsongen följer också Kevin och Veronica, Gallaghers grannar. Frank som är pappan i familjen möter Sheila Jackson, mamman till Lips flickvän Karen och de två blir ett par. Lip upptäcker också att hans ena bror, Ian är gay och har en affär med en gift man. Men det kommer snart att förändras när Ian börjar träffa en annan kille, en badboy. Den frånvarande mamman Monica återvänder med sin lesbiska älskare Roberta och paret vill ta med Liam, som är det yngsta barnet.

Asså denna serie är jue helt störd i huvudet och det går lixom inte att älska denna serie, det finns verkligen ingen annan serie som liknar denna. Det händer så mycket sjuka saker hela tiden och man skrattar hela tiden, det e lixom aldrig någon lugn stund haha. Denna säsong höll på under 2011!

Om ni inte har sätt serien så tycker jag verkligen att det är dags och hela denna säsong finns på Netflix 😀

12 kommentarer

  1. ja jag tycker det går så jäkla fort, vi kommer väl vakna upp i morgon och så är det nytt år, för typ så fort tycker jag allt går just nu haha!!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*