SHADOWHUNTERS – SEASON TWO

Mitt betyg: 9/10

Tycker att denna säsong var lika bra som säsong ett och det var roligt att det var fler avsnitt då den första säsongen bara hade tretton avsnitt och den har tjugo.

Säsongen är uppdelad i två delar 2a och 2b.
Den första delen i den andra säsongen av Shadowhunters handlar om att Valentine och The Circle fortsätter att växa och blir starkare varje dag och vårt gäng blir snabbt desillusionerade med The Clave och deras reaktion på de senaste händelserna. Lojaliteter kommer att testas, och relationer kommer att skjutas till gränsen, eftersom Shadowhunters och deras Downworlder-vänner gör sin egna väg i en ny värld.
Den andra delen av säsongen handlar om Shadowhunters och Downworlders måste återhämta sig från vad som hände vid New York Institutet i vinterfinalen. Sprickan mellan de två sidorna blir större. Slitna mellan The Claves regler och vad de tycker är rätt och fel, Clary, Jace, Alec och Isabelle kämpar för att hjälpa till att skapa en ny början. Förhållandena kommer att testas, en ny Shadowhunter som heter Sebastian kommer in i serien.

Tyckte att det var en riktigt spännande säsong och jag fällde lite tårar här och var hehe och hela denna säsong finns på Netflix!

16 kommentarer

  1. Jag försökte se första säsongen men jag tyckte att den serien kändes lite off, tyckte inte att skådespelarna var så bra faktiskt, tyvärr, annars brukar jag älska sådana där serier 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*