SCREAM – SEASON ONE

Imdb Betyg: 7,3/10 | Mitt Betyg: 7,5/10

Efter att en Youtube-video spritts sker ett mord i den lilla staden Lakewood, ett mord som öppnar dörren till stadens mystiska förflutna. Huvudrollen i serien är Emma Duvall, en tjej som alltsedan hon börjat hänga med det ”coola gänget”, tappat kontakten med sin bästa barndomskompis Audrey.

Jag verkligen älskar denna serie, eftersom när jag var liten älskade jag Scream filmerna och tyckte att det var superkul att det skulle komma en serie, men serien är inte alls lika som filmerna men tycker faktiskt att serien och filmerna är lika bra. Tycker om serier som man kan typ vara med och gissa i och när det är spännande och sånt såklart.

Jag rekommenderar verkligen denna serie och hela denna säsong finns på Netflix!

  

14 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*