RIVERDALE – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,9/10 | Mitt betyg: 8,5/10

Det nya skolåret böjar tragiskt med att Jason Blossom är död han var ”the golden boy” i skolan och efter hans död så känns inget detsamma längre.
Archie Andrews är fortfarande den typiska amerikanska tonåringen, men sommarens händelser har gjort att han inser att han vill driva en karriär i musik – inte följa sin pappas fotspår – trots det plötsliga slutet av hans förbjudna relation med Riverdales unga musiklärare, Grundy.
När en ny student, Veronica Lodge, anländer till staden från New York med sin mamma Hermione, finns det en obestridlig gnista mellan henne och Archie, även om Veronica inte vill riskera sin nya vänskap med Betty genom att spela en roll för Archie. Och då finns Cheryl Blossom … Riverdale’s Queen Bee är glad att röra till det för Archie, Betty och Veronica, men Cheryl håller sina egna hemligheter. Vad, precis, döljer hon om hennes tvillingbrors mystiska död, Jason? Riverdale kan se ut som en lugn och sömnig stad, men det finns faror i skuggorna…

Älskar verkligen denna serie, läste serietidningarna vid namn Archie när jag var liten som även serien är baserad på. Det är många bra skådespelare men framför allt så är Cole Sprouse med, en stor favorit från när man var liten.

Hela denna säsong finns på Netflix!

17 kommentarer

  1. Någon gång måste jag se klart på den första säsongen. Gillar den, så jag vet faktiskt inte varför jag inte har kollat klart på den än. Nu där det dessutom finns en andra säsong också…!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*