REIGN – SEASON THREE

Mitt betyg: 7/10

Säsongen följer Francis försämrande hälsa och dör halvvägs genom säsongen, lämnar Mary som änka och hon fortsätter att kämpa eftersom hon inte längre är bunden till Frankrike som sin drottning. Francis bror Charles blir kronad till den nya kungen, med Katarina som regent. Den tredje säsongen introducerar också drottningen Elizabeth i England, som avskyr Mary.

Eftersom serien är baserad på en riktig historia så visste jag att Francis skulle dö men var inte beredd på att han skulle dö på det sättet som han dog på. Gud vad jag grät när han dog det var fruktansvärt sorgligt men det var även nu som jag tyckte att serien började bli sämre. För jag tyckte att serien var bra pga Mary och Francis förhållande och det var ju lixom dem det handlade om. Men han var inte den ända personen som dog i denna säsong vilket också kom som en chock för mig för att den andra personen som dog hade en stor roll.

Jag tycker att denna säsong var bra men inte lika bra som säsong ett och två!

Hela denna säsong finns på netflix!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*