REIGN – SEASON FOUR

Mitt betyg 5/10

I denna säsong tar Mary tag i en utmaning, hon vill ta tillbaka sitt land. Man får träffa Marys halvbror James, och de män som stått vid hennes sida. Catherine gav Frankrike många arvingar – för många visar det sig. Man får se mer av hennes barn, som är roliga men även farliga för varandra. Våra drottningar kommer att göra kloka val och bevisligen brutala offer, deras öden, särskilt Marys och Elizabeths, är inte bara sammanflätade utan alltmer oundvikliga. Det händer väldigt mycket i denna säsong , oväntade förråder, ett kungligt bröllop, en kunglig födelse och en stigande kroppsräkning som tre drottningar i tre nationer kämpar för sitt folk, deras kärlek och deras liv.

Utav alla säsongerna så tycker jag att denna är den sämsta, tycker att serien inte blev lika bra efter alla dödsfall från förra säsongen. Man saknade alla de gamla karaktärerna och jag hatar verkligen Elizabeth.

Det bästa med denna säsong var det allra sista avsnittet, man fick se Francis igen och herregud vad jag bölade haha.

Det är samtidigt tråkigt att serien är slut men jag tror att jag hade tröttnat om det hade kommit en säsong till eftersom denna var så mycket sämre jämfört mot dem andra säsongerna.

Denna säsong finns på Netflix!

16 kommentarer

  1. Ah, nej det har inte blivit serietittande för min del – jag har kollat fotboll på TV istället… men nu ska vädret bli sämre så fr.o.m imorgon så 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*