PRISON BREAK – SEASON THREE

Mitt betyg: 8/10

Den tredje serien så är Michael Scofield tillbaka i fängelset med FBI Agenten Alexander Mahone, fängelsevakten Brad Bellick och Theodore ”T-Bag” Bagwell. Men det panamanska fängelset Sona är inte som Fox River fängelset, fångarna i fängelset Sona driver den hänsynslösa penitentiaryen på insidan medan beväpnade vakter bortom staketet är redo att skjuta några flyktingar. Överst i fängelseordningen är det mordiska drogherren Lechero, som berättar för dem nya fångarna att dispyter löser sig via en kycklingfot, som signalerar en fånge önskas att slåss mot en annan till döden.

Denna serie fortsätter att leverera och fortsätter att vara lika bra tycker jag. Jag verkligen älskar denna serie och tycker att den är sjukt bra. Började faktiskt att se denna serie förra året men hade såklart hörts talas om den innan men inte haft sug för den och jag kan ju säga att jag inte ångrar att jag började titta på den 😀

Hela denna säsong finns på Netflix!

13 kommentarer

  1. Kan jag säga mer än att jag bara ÄLSKAR den här serien?! Håller just nu faktiskt på att se om serien och är på andra säsongen just nu. Dock tycker jag jävligt synd om Bellick i tredje säsongen, men han får ta mig fan skylla sig själv så hemsk han har varit då han hade ”makt” 😛

    SV; okej, då tycker jag absolut att du ska ta och se Atypical! Den serien är guld värd 😀

  2. Ja det var spännande med nytt jobb! Det har varit väldigt mycket information de senaste dagarna, så man har varit ganska så slut i huvudet 😂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*