PRISON BREAK – SEASON ONE

Imdb betyg: 8,4/10 | Mitt betyg: 8,5/10

Dem flesta skulle göra allt för att aldrig hamna i Fox River-fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln är oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått och sitter inne på Fox-River-fängelset. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad och med en invecklad flyktplan rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur det krävs dessutom hjälp utav några av fängelsets farligaste fångar.

Jag älskar verkligen denna serie, sjukt spännande hela tiden och det händer verkligen någontig hela tiden. Sen så är det även väldigt många bra skådespelare och jag rekommenderar verkligen denna serie. Denna säsong höll på mellan 2005-2006, men själv så började jag att följa denna serie typ förra året fast hade hört talas om den innan och sätt några avsnitt men när jag väl började titta på den så kunde jag inte sluta!

Hela denna säsong finns på Netflix, så det är bara att köra ett Prison Break maraton nu genast för om du inte sätt denna serie så har du verkligen missat nått 😀

  

14 kommentarer

  1. Älskade den första säsongen av Prison Break men sedan startade jag aldrig den andra av någon anledning men jag ska ha maraton någon gång i framtiden på den här serien!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*