PRISON BREAK – SEASON FIVE

Mitt betyg: 8/10

Säsong 5 i denna dramaserie öppnar sju år efter Michael Scofields dödsfall. Ledtrådar visar dock att Scofield är levande och fängslad i det kända Ogygia-fängelset, beläget i Jemen, under namnet Kaniel Outis. Efter att ha läst detta beslutar Scofields bror, Lincoln Burrows att riskera sitt liv genom att resa till en krigshärst Jemen, försöka bryta sin bror ut ur fängelset och sedan ta med honom hem igen säkert.

Denna serie slutade med fyra säsonger men förr året så överraskade dem med denna säsong, den femte säsongen som sagt utspelar sig sju år efter den fjärde säsongen. Då jag tyckte att den fjärde säsongen var super sorglig så blev jag sjukt glad över att Michael lever och så blev jag glad över att denna säsong är lika bra som dem andra säsongerna.

Tyvärr har inte denna säsong kommit ut på Netflix ännu, men jag hoppas verkligen att den ska komma 😀

14 kommentarer

  1. Ja, en underbar serie minst sagt! Jag råkade till och med se på hela säsongen utan min kille haha.. Det är illa och det uppskattades då inte haha! 😀

    SV; tack snälla! Gott nytt år 😀

  2. Oj, visste inte att den serien fortfarande höll på haha! 😀 såg typ dom 3 första avsnitten när dom sändes på tv för massor med år sedan..

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*