ONE TREE HILL – SEASON TWO

Mitt betyg: 7/10

Säsong 2 fortsätter där den första säsongen slutade. Lucas och Nathan börjar bonda som bröder. Peyton experimenterar med droger. Både Karen och Keith hittar nya kärlekar, men Keith finner inte lycka när han får reda på att Dan hyrde henne för att bryta hans hjärta. Haley lämnar staden för att gå på turné, bryter Nathan hjärta. Brooke fortsätter självupptäckt medan Peyton blir kär och blir involverad i droger.

Denna säsong har både bra och roliga saker som händer. Jag tror att jag tycker att detta är den sämsta säsongen av dem alla men jag gillar den för att det händer så mycket i serien men jag gillar inte den personen som Haley blir i denna säsong. Det är för många jobbiga och tråkiga avsnitt pga av henne!

Det tråkiga är att denna serie tyvärr inte finns på Netflix, jag har för mig att den har gjort det men att dem har tagit bort den vilket är super tråkigt!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*