ONE TREE HILL – SEASON SIX

Mitt betyg: 8/10

Lucas väljer Peyton framför Lindsay och dem flyger till Las Vegas för att gifta sig, men blir förhindrade. Peyton blir gravid och graviditeten innebär komplicerade risker för henne. Peytons före detta pojkvän försöker vinna henne tillbaka, men misslyckas och börjar istället dejta Brooke. Brooke blir även fostermamma till en tonåring, Sam. Brookes mamma Victoria kommer tillbaka igen. Brooke blir överfallen och tror det är Victoria så hon ger hela företaget till henne och säger åt Victoria att hon precis förlorat sin dotter, det visar sig senare att det inte var Victoria som stod bakom överfallet, utan en person som Sam känner.

Det går bra för Peytons företag då hon hittar en tjej som heter Mia Catalano, som blir mycket framgångsrik. Haley börjar lite med musiken igen då hon hjälper Peyton. Nathan kommer med i ett basketlag men drömmer fortfarande om NBA. Julian vill att Brooke och Sam ska följa med honom till LA men hon säger nej. Sams biologiska mamma tar kontakt med henne igen och Sam bestämmer sig för att flytta till sin mamma. Peyton och Lucas gifter sig och Peyton föder en dotter som får namnet Sawyer efter Peytons flicknamn.

Då jag tyckte att förra säsongen var lite sisådär så är verkligen denna mycket bättre och så blir äntligen Lucas och Peyton ett par igen och dem gifter sig äntligen hehe 😀

Denna serie finns tyvärr inte på Netflix!

 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*