ONE TREE HILL – SEASON SEVEN

Mitt betyg: 7/10

Ytterligare ett år har gått och Lucas och Peyton är borta från serien, Nathan är med i NBA och Haley har tagit över ”Red Bedroom Records” som var Peytons företag. Även Quinn kommer in i serien som är är Haleys syster. James har nu hunnit blivit sju år gammal.

Brooke är tillsammans med Julian, men de har bekymmer med distansförhållandet då han alltid är iväg och filmar medan hon stannar i Tree Hill. Brooke får en ny ”bitchig” modell för Clothes Over Bros.

Nathan har varit onykter på en fest och varit otrogen med en okänd tjej som påstod att hon blivit gravid för att försöka utpressa Nathan och Haley, men Dan avslöjar henne i sitt tv-program och Nathan har inte vart otrogen.

Millie börjar ta droger och blir tvungen att söka hjälp. Ungefär samtidigt blir Nathans agent Clay och Haleys syster Quinn tillsammans. Alex, Brookes nya modell, försöker ta livet av sig, men Julian räddar henne. Brooke börjar tveka på sitt och Julians förhållande och därför vill ha en paus.

Trodde att jag skulle tycka att denna säsong skulle vara sjukt dålig då varken Lucas och Peyton inte längre är med i serien och jag tyckte att det var lite dem som gjorde serien men säsongen överraskade mig och jag gillar verkligen Quinn och Clay.

Denna serie finns tyvärr inte på Netflix!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*