ONE TREE HILL – SEASON NINE

Mitt betyg: 6,5/10

Nathan blir kidnappad och Haley, Dan, Julian och Chris söker efter honom. Dan dör efter att han har räddat Nathan. En rival vid namn Tara öppnar ett café bredvid Karens café och det blir intriger. Xavier – som misshandlade och rånade Brooke och även sköt Quentin Fields i säsong 5 kommer tillbaka till Tree Hill. Brookes föräldrar har äntligen börjat agera som föräldrar och har dessutom hittat kärleken mellan varandra igen. Brooke startar ett nytt klädesmärke, Baker Man som är bebiskläder till pojkar, med hjälp utav hennes föräldrar.

One Tree Hill är verkligen en serie som jag älskar men jag tycker att den borde har slutat efter förra säsongen men tack och lov så är detta den sista säsongen och den var helt okej. Jag tycker att det allra sista avsnittet var ett väldigt bra avslut och det var dags för serien att lägga av. Men jag tycker absolut att man se denna säsong om man har följt serien från början.

Tyvärr så finns inga säsonger utav denna serie på Netflix!

  

13 kommentarer

  1. Den här säsongen älskade jag och det var verkligen super tråkigt då serien slutade då man får mycket känslor för alla dessa karaktärer! 🙂

    Sv; kul att du gillade inlägget!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*