ONE TREE HILL – SEASON FOUR

Mitt betyg: 8,5/10

Efter Nathans och Haleys bröllop skedde en olycka Rachel, Cooper och Nathan åker in på sjukhus. Brooke firar sin 18-årsdag ensam med Rachel. Nathan tror att han såg något övernaturligt vid olyckan. Skills blir ny lagmedlem i The Tree Hill Ravens när delstatsmästerskapen börjar. Peyton lär känna sin halvbror Derek, men han är inte hennes riktiga halvbror och han försöker våldta henne, men hon blir räddad.
Lucas börjar spela basket med The Ravens igen. En mystisk man börjar intressera sig för lagets framgångar. Och i skolan kommer Brooke att träffa sin nya pojkvän lite mer än hon tänkt sig, han är nämligen hennes nya engelsklärare
Det är jul och Lucas och Haley ligger inlagda på sjukhus. Klassikern Livet är underbart och Lucas börjar se hur Tree Hill skulle vara utan honom och det är Keith som visar honom hur. Dan släpps ut ur fängelset och Deb flyr från avgiftningskliniken. Ett ögonvittne avslöjar vem som sköt Keith.

Älskar denna säsong, det händer så mycket under hela säsongen och sånt älskar man ju 😀
De tråkiga med denna säsong är att det är sista året på high school och det är ju lite det serien handlar om men dem andra säsonger efter high school är också bra men inte lika mycket haha.

Tyvärr så finns denna serie inte på Netflix!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*