ONCE UPON A TIME – SEASON TWO

Mitt betyg: 8/10

Efter förbannelsen är Emma fortfarande i chock för att inse att hennes föräldrar är sagokaraktärer. Emma använder Jefferson’s hatt för att öppna en portal till den förtrollade skogen, men det är fel personer som hamnar där. David tar Emmas plats som sheriff för att upprätthålla Storybrooke, för att det visar sig att ingen kan lämna staden för att om dem gör det som glömmer man bort vem man är. I den förtrollade skogen är Emma och Snow fångade av Mulan och Aurora, som skyller på dem för att det som drabbade Prince Phillip. Fientligheten mellan dem släcks på grund av hotet av Reginas mamma Cora och Captain Hook, som vill till Storybrooke.
Trots motgångar, återkommer Snow och Emma tillbaka till Storybrooke. Men följer gör även Cora och Captain Hook. Mr Gold ringer till Emma som är skyldig honom en tjänst. Emma och Henry följer Mr. Gold till Manhattan, där det upptäckt att Emmas ex-älskare, Neal, är Golds son. Captain Hook följde efter Gold till Manhattan och förgiftade honom.
Det anländer två nykomlingar i Storybrooke, Greg Mendell och Tamara, Tamara som är Neals flickvän. Dem är i Strorybrooke för att dem vill förstöra magi. Dem fångar och torterar Regina och tar självförstörelsevärden för Storybrooke ifrån henne. Emma förenar sin magi med Reginas att deaktivera den. Men Greg och Tamara kidnappar Henry, som deras chef har letat efter länge. Gold spårar Henry till Neverland, där det finns en ond människa större än någon annan som Emma, Snow, David och Regina någonsin har mött. De åker med Captain Hook i Jolly Roger för att rädda Henry.

Jag tycker att den första delen av denna säsong är ganska tråkig i alla fall dem första avsnitten då Emma och Snow White är i den förtrollade skogen men sen så blir säsongen bättre och bättre.

Det bästa med denna säsong är att man äntligen får se Neal som är Emmas ex och Henrys pappa men han är även Mr Golds son, älskar den twisten hehe 😀

Hela denna säsong finns på Netflix 😀

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*