ONCE UPON A TIME – SEASON THREE

Mitt betyg: 8/10

Förra säsongen slutade med att Henry blev tillfångad tagen utav Greg och Tamara och dem hamnar i Neverland. Tamara och Greg jobbade för Peter Pan och blir dödade nästan direkt, Peter Pan vill ha Henry för att han äger det mest troendes hjärta. Med hjälp av de förlorade pojkarna håller Pan Henry bort från sin familj, spelar spel med dem och försöker att hjärntvätta Henry och tro att han är den enda som sparar magi i Neverland. Samtidigt har Emma, Mary Margaret, David, Regina, Mr. Gold och Captain Killian ”Hook” Jones kommit till Neverland, men Gold lämnar för att söka efter Henry på ön själv.
Även i förra säsongen så blev Neal sjuten och hamnade i en portal som förde honom till den förtrollade skogen. I den förtrollade skogen så får Neal hjälp utav Robin Hood och hans grupp att ta sig till Neverland. Neal blir fånga tagen utav Peter Pan och hamnar i en grotta som kallas Echo Caves och han kan bara räddas genom att folk avslöjar sina mörkaste hemligheter. Emma och gänget räddar Neal, Hook avslöjar sin sanna kärlek till Emma, Mary Margaret bekänner att hon vill ha en till bebis när dem är tillbaka i Storybrooke, David avslöjar sin skada och Emma berättar att hon ville att Neal skulle vara död på riktigt eftersom hon inte ville återvända all den smärta hon hade varit genom att förlora honom igen.
Alla lyckas ta sig tillbaka till Storybrooke men det gör även tyvärr Peter Pan också, utan att dem vet om det. Pan gör en förbannelse över Storybrooke och alla förutom Emma och Henry hamnar tillbaka till den förtrollade skogen. Dem som hamnade i den förtrollade skogen kommer ihåg Emma och Henry, men Emma och Henry kommer inte ihåg dem andra.
Ett år efter förbannelsen så får man se att Emma och Henry lever ett lyckligt liv i New York. Captain Hook lyckas ta sig till New York från den förtrollande skogen och försöker då Emma att minnas men hon tror att han är nån galning. Men till slut lyckas han övertyga Emma genom att drycka en minnesdryck och hon kommer ihåg allt, men drycker räckte bara till hennes så Henry minns fortfarande ingenting.

Det jag gillar med denna säsong är att Captain Hook eller Killian som han heter och Emma kommer varandra allt närmare, då jag shipar Killan och Emma. Tycker dem är det bästa paret i hela serien, har själv värsta crushen på Hook haha 😛

Sen så bölade jag så himla mycket när Emma och Henry skildes ifrån dem andra haha tyckte det var så himla sorgligt ;P

Hela denna säsong finns på Netflix!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*