ONCE UPON A TIME – SEASON SIX

Mitt betyg: 7,5/10

Precis när det ser ut som Storybrooke kan njuta av fred, så blir dem hotade av mörka krafter. Den illvilliga Herr Hyde, som nu är skild från Dr. Jekyll, har anlänt och fört med sina medborgare från landet av oförglömliga berättelser. För att göra saken värre, fortsätter Reginas mörka hälft – Evil Queen – att existera trots att hennes hjärta krossas. Under tiden blir Aladdins förflutna som den tidigare Frälsaren en ny faktor i Emmas roll som den nuvarande Frälsaren och kommer att drivas till gränserna, vilket kan leda henne till en framtid som inte har något gott slut för henne.
Säsongen slutar med att man får se Henry som vuxen, som öppnar sin dörr när det knackar på och där står hans dotter Lucy och ett nytt äventyr skapas.

Jag både hatar och älskar denna säsong, vissa delar är jätte bra medans andra delar är så sjukt jobbiga. Jag gillar slutet som man får se för alla men tycker att det allra sista med Henrys dotter känns lite segt eftersom det var så serien började fast då var det Henry som knackade på Emmas dörr.

Jag älskar verkligen Once Upon A Time och jag tycker att denna skulle bli den sista säsongen men tyvärr blev det inte så, serien fick ytterligare en säsong till!

Hela denna säsong finns på Netflix!

13 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*