ONCE UPON A TIME – SEASON SEVEN

Mitt betyg 4/10

Denna säsong utspelar sig några år efter händelserna från förra säsongen och har en helt ny storyline från dem förra säsongerna då Emma var huvudpersonen men i denna säsong är det Henry som vuxen som är huvudpersonen. Flera personer från Storybrooke bor nu i Seattle och kommer inte ihåg sitt liv i Storybrooke och dem kommer inte äns ihåg sina namn. Henry möter Regina, som äger en bar och Lucy, som är hans dotter som han inte har några minnen utav. Lucy är den enda som kommer ihåg det förflutna, så hon tar på sig uppdraget att försöka hjälpa alla att komma ihåg sina riktiga identiteter. Både nya karaktärer och även gamla karaktärer får man se i denna säsong!

Asså jag verkligen avskyr denna säsong, den är så fruktansvärd dålig. Detta är en av mina favorit serier älskade dem sex första säsongerna men denna säsong är så pinsamt dåligt det finns typ inget bra förutom det sista avsnittet då man får se alla gamla karaktärer. Det är så många karaktärer som inte är med i säsongen och jag tycker inte att dem skulle ha gjort denna säsong dem skulle ha slutat efter sex säsonger. Jag tyckte att det skulle bli kul att få se Henry som vuxen men det var typ det ända roliga och att man fick se tillbaka blickar typ men annars så är det inget bra alls. Men som tur så kommer det inga fler säsonger då denna var så pinsamt dålig!

Denna säsong har inte kommit ännu till Netflix men tror att det kommer att göra det då dem andra säsongerna redan finns. Men om jag ska vara ärlig så gör det mig ingenting om den inte dyker upp där haha! Nu har den dock kommit ut på Netflix hehe!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*