ONCE UPON A TIME – SEASON FIVE

Mitt betyg: 8,5/10

Förra säsongen slutar med att Emma blir the dark one och gränsen mellan gott och ont börjas suddas ut, hon börjar njuta av den berusande smaken av makt! Hon är livrädd att hon ska bli fångad så hon och många fler besöker Camelot för att hitta den enda personen som kan hjälpa dem, Merlin! Olyckligtvis så visar det sig att Kung Arthur är förrädisk då han slår sig ihop med den hämndlystne Zelena. Nu måste Emma och hela hennes Storybrooke familj ge sig ut på en skrämmande resa ner till underjorden där Hades befinner sig, där dem försöker rädda Hook från ett öde värre än döden…

Jag gillade inte den första delen av denna säsong, då Emma är The Dark one och när dem besöker Camelot allt det där är bara så sjukt tråkig men sen den andra delen är så himla bra och jag grät så sjukt många gånger. Det är många sorgliga ögonblick i denna säsong!

Det fanns vissa delar i säsongen som dem verkligen inte behövde ha haft med men jag älskar ändå denna säsong på grund av att den andra delen är så sjukt bra då dem är i underjorden!

Hela denna säsong finns på Netflix!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*