JAG ÄR INTE SJUK – JAG HAR EPILEPSI

Detta år har vart ett riktigt jobbigt år för mig allt började i mars då jag kollapsade på jobbet och man visste inte riktigt varför man trodde det kunde vara på grund av stress så jag fick börja åka och göra tester på sjukhus och jag fick inte köra bil på sex månader, nu i slutet på september så skulle det ha gått sex månader och jag skulle fått börja köra bil igen men tyvärr så blev det inte så för att under natten den 7 september till lördag morgon den 8 september så fick jag ett nytt krampanfall och fick åkas in akut till sjukhuset och fick då reda på att jag har epilepsi. Jag fick stanna på sjukhuset över en natt och fick åka hem på söndagen den 9 september men har vart sjukskriven under hela denna vecka 🙁

Efter allt detta så mår jag inte så bra, då jag fick mitt krampanfall så bet jag mig så illa i tungan och har fortfarande ont då den inte har läkt ihop sig helt ännu och jag har börjat äta medicin och så måste jag lära mig allt om epilepsi. Jag är fortfarande väldigt trött i kroppen men börjar att återhämta mig lite varje dag och ska börja jobba igen på måndag. Jag hoppas att nu när jag äter medicin att jag ska slippa några fler krampanfall och sen nu för att jag fick ett krampanfall igen så måste jag vänta ytterligare 6 månader innan jag får börja köra bil igen och allt detta känns så jävla jobbigt! 🙁

Men igår så åkte jag in till jobbet för att ha möte med mina chefer och berätta hur allt ligger till och var tvungen att göra lite ändringar i mitt nuvarande schema, för att jag inte får stänga eller öppna nu i sex månader då jag håller på att hittar rätt dos medicin osv. Men det gick i alla fall jättebra och jag ska börja jobba igen på måndag och det känns väldigt bra 😀

13 kommentarer

  1. vad jobbigt att du har epilepsi! 🙁 jag hoppas att du hittar en medicin som funkar för dig vännen. min mamma har också det och hon har inte haft ett anfall sen hon var tonåring tack vare hennes medicin som hon äter. jag hoppas att det blir bra för dig också! kramar <3

  2. Verkligen, men jag har lärt mig att leva med det… skulle jag däremot glömma att ta mina tabletter nån dag (vilket händer) så kan jag gå runt på jobbet med världens panik en hel dag.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*