FULLER HOUSE – SEASON THREE

Mitt betyg: 8/10

Säsongen fortsätter där den förra säsongen avslutade.

Jag verkligen älskar denna serie, tycker att denna säsong är exakt lika bra som dem andra säsongerna och jag skrattade typ hela tiden. Jag tycker att den första delen av säsongen så slutade det med en cliffhanger och sen andra delen så tycker jag att det händer så mycket typ ”taskiga” saker men se hände det även väldigt mycket fina saker.

Hela originalcastet är med förutom Mary-Kate och Ashley som spelade Michelle och Michelle är inte med i serien, sjukt tråkigt att ingen av dem ställde upp. Hade vart kul att se hur hon hade vart som vuxen.

Min favorit karaktär är fortfarande Stephanie och jag tycker att det är så sjukt kul att hon är tillsammans med Jimmy som är Kimmy’s brorsa.

Hela denna säsong finns på Netflix!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*