FULLER HOUSE – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,1/10 | Mitt betyg: 8/10

Fuller House är en amerikansk familjesitcom och en uppföljare till tv-serien Full House 1987-95, som är en Netflix-originalserie. Serien fokuserar på D.J. Tanner-Fuller, en veterinär och änkling mamma till tre söner, hennes syster och bästa vän ger stöd i hennes söners uppväxt genom att flytta in till henne.
De flesta av de ursprungliga skådespelarna är tillbaka i sina roller och det är även många roliga gästspelare.

Jag älskar verkligen denna serie då jag såg Full House som liten fast jag inte var född när den visades haha, så jag tycker att det är jättekul att serien har fått en uppföljare och att det är samma skådespelare. Jättekul att få se hur gamla dem blivit haha ;P

Om ni har sätt Full House då är det typ ett måste att ni måste se denna serie och hela denna säsong finns på Netflix!

  

12 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*