FULLER HOUSE – SEASON FOUR

Betyg: 10/10

Säsongen fortsätter där förra säsongen slutade fast det har gått ett par månader då man får se hur det går för Kimmy nu när hon väntar Stephanies och Jimmys barn.

Herregud vad jag skrattade hela denna säsong består utav 13 avsnitt och jag såg alla på raken och skrattade så mycket så att jag grät, älskar verkligen denna serie och alla karaktärer fruktansvärt rolig serie. Så om man inte har sätt serien ännu så är det verkligen dax.

Hela originalcastet är med förutom Mary-Kate och Ashley som spelade Michelle och Michelle är inte med i serien, sjukt tråkigt att ingen av dem ställde upp. Hade vart kul att se hur hon hade vart som vuxen. Men sen så är det så många nya roliga karaktärer som är med.

Mina favorit karaktärer är Stephanie och Jimmy så himla roliga tillsammans och Jimmy är så himla blåst så sjukt rolig karaktär haha.

Hela denna säsong finns på Netflix, det som är så skönt med denna serie är att varje avsnitt är ca 30 minuter långa.

11 kommentarer

  1. Håller med dig den här serien är så sjukt rolig! Älskar Fernando men han hamnade lite i skymundan denna säsongen tycker jag men samtidigt kul att se hur tjejerna fick större roller

  2. Skönt att det är en sån bra serie som man lätt skrattar åt, men som inte har så långa avsnitt eller är inte så långa. Det är underbart med serier! 😀

    Sv; ja, tell me a story fick väldigt bra betyg ifrån mig faktiskt då jag älskar helt vrickade serier men den var så sjukligt bra!!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*