DEGRASSI: NEXT CLASS – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,2/10 | Mitt betyg: 7,5/10

Säsong ett av Degrassi: Next Class så följer man en high school grupp från Degrassi Community School, en skola i Toronto/Ontario. Man får följa tonåringarnas liv och se de typiska problemen och utmaningar en tonåring har. Man får följa nya karaktärer men även gamla karaktärer som var med i Degrassi: The Next Generation. Serien innehåller high school drama, mobbning, psykisk sjukdom, sexualitet och även massa annat denna serie tar upp det mesta.

Jag gillar denna serie och har även sätt dem andra Degrassi serierna men man måste inte ha sätt dem för att se denna serie. Jag tycker om att dem tar upp så mycket viktiga punkter och att alla tonåringar inte är likadana.

Det är så många bra karaktärer i denna serie men jag måste nog säga att min favorit karaktär är Lola, jag vet inte riktigt varför men jag tycker bara om henne haha.

Hela denna säsong finns på Netflix så om du inte har kollat på denna serie och du har Netflix då är det verkligen dags att se den 😀

13 kommentarer

  1. Har du sett Thats 70´s show? 🙂 vi såg klart den också innan Johan falk och nu har vi fastnat framför serien The rain så nu väntar vi på säsong 2 på netflix 🙂 sv; Jaaa gud jag och sambon fastnade verkligen 😀 Hihi! Hur mår du idag då vännen?? 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*