DEGRASSI: NEXT CLASS – SEASON FOUR

Mitt betyg: 6,5/10

Denna säsong för mig var faktiskt lite av en besvikelse, utav alla fyra säsonger som kommit så var denna den sämsta.

Degrassi säsongerna handlar om samma saker fast då olika problem. Det allra sista avsnittet så var det graduation day och dem flesta av alla karaktärerna gick ut skolan och skulle vidare till collage. Det blir intressant att se om det kommer att komma en fortsättning för dem som fortfarande går i skolan, eftersom att dem inte riktigt fick något avslut.

Jag tycker fortfarande att Shay är en otroligt jobbig karaktär, varje gång hon kommer upp på skärmen blir jag typ nästan alltid irriterad hon är bara så himla irriterande haha.

Lola är självklart fortfarande min favorit och Frankie har växt i mina ögon väldigt mycket, tycker mer och mer om henne och eftersom både dem här karaktärerna inte gick ut skolan så hoppas jag verkligen på en fortsättning.

Hela denna säsong finns på Netflix, jag såg alla tio avsnitt på en kväll eftersom avsnitten är bara ca 25 minuter långa, gillar att avsnitterna inte är så långa 😀

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*