BITTEN – SEASON THREE

Mitt betyg: 7,5/10

Säsongen fortsätter med flera månader efter slutet av säsong 2, Elena och vargflocken spårar upp doften av en grupp vargar som inte tillhör någon flock. Elena får reda på chockerande sanningar om sig själv och sin familj. Dessa hemligheter hon får reda på hotar allt som hon trott på och det tvingar henne till en strid mot en rysk vargflock som vill döda henne.

Jag gillar denna säsong men tycker att den är mycket sämre än dem två första för att jag blev så besviken på slutet, kände att med de slut som det var kunde det har kommit en fortsättning. Men tyvärr så blev denna säsong den sista säsong av Bitten, vilket jag tycker var jätte synd den hade gärna fått fortsatt i typ två säsonger till då jag tycker att det fanns mycket som man inte fick reda på som man borde ha fått reda på. Jag kanske får ta och läsa böckerna som denna serie utspelar sig på hehe 😛

Hela denna säsong finns på Netflix!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*