BEYOND – SEASON TWO

Mitt betyg: 5/10

Säsong två fortsätter att handla om Holden Matthews som vaknade upp från en koma efter 12 år i förra säsongen. Man får fortsätta se de problem som han hade i den första säsongen och den fortsätter att handla om samma sak.

Jag tycker att serien har en bra grund och att den var bra den första säsongen men nu den andra säsongen så blev jag väldigt besviken och tyckte inte alls att den var spännande tycker att den var ganska så rörig och flummig väldigt tråkigt då jag gillade den första säsongen.

Säsongen slutade väldigt konstigt och den fick inte en tredje säsong vilket jag förstår eftersom jag blev väldigt besviken på den men det var ganska mycket som man inte fick svar på och det gjorde så att man blev väldigt förrvirrad och det är väldigt tråkigt när man tycker om en serie från början men sen blir den bara sämre och sämre. Fast tycker att det allra sista avsnittet var bra men det slutade med att det typ skulle komma en fortsättning så känner lite både och för denna serie!

Första säsongen visades 2017 och denna säsong visades i början på 2018 men såg faktiskt klart den förra helgen har inte haft något sug att se den och nu när jag väl såg den så blev jag väldigt besviken :/

Denna serie finns inte på Netflix!

 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*