BEYOND – SEASON ONE

Imdb betyg: 7,2/10 | Mitt betyg: 7/10

Serien handlar om Holden Matthews som vaknar upp från en 12-årig koma och upptäcker att han har nya förmågor som driver honom till en farlig konspiration. Nu när han har vaknat upp från sin koma så måste Holden ta reda på vad som hände med honom under de senaste åren och hur man överlever i världen som har förändrats när han var i koma.

Man får se hur Holden hamnar i koma och sen så får man se scener från vad som hände när han var i koma som hela säsongen går ut på.

När Holden var i koma så träffade han en tjej vid namn Willa som han även lyckas hitta när han har vaknat upp från koman, Willa har en stor roll i serien och blir även Holdens love interest.

I denna serie så har jag ingen direkt favorit karaktär men jag tycker om Holden som det handlar om och så gillar jag hans lillebror som får ta rollen som storebror eftersom Holden har missat 12 år av sitt liv.

Detta är en väldigt spännande serie och det händer väldigt mycket hela tiden men det är även en väldigt annorlunda serie men den finns tyvärr inte på Netflix!

11 kommentarer

  1. sv; Okej hehe tycker den är riktigt bra 🙂 Men tur att alla tycker olika, varför annars alla olika serier som finns 😉 Huuuh? 😉 Jadu än har jag inte lagt mig, kan inte sova hahaha

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*