THE 100 – SEASON FOUR

Mitt betyg: 6,5/10

Jordens reaktorer smälter och kommer snart att sätta eld på atmosfären. Finns det något kvar för våra hjältar att kämpa för? Kan de finna hopp när de vet att slutet oundvikligen närmar sig? Kommer de att tillbringa sina sista dagar med att försöka överleva? Eller kommer de att använda dem till att äntligen leva? Gränsen mellan rättvisa och hämnd är hårfin när ledarna och överlevarna måste möta sina livs mörkaste ögonblick.

Jag tycker att denna säsong har vart den sämsta hittills, tyvärr så blir säsongerna sämre typ men jag älskar fortfarande denna serie och jag har stora förhoppningar på att den femte säsongen kommer att vara bra. Jag tycker att denna säsong är lite långdragen ocn seg vissa saker kunde man ha skippat!

Säsongen finns tyvärr inte på Netflix då den tredje precis har kommit!

12 kommentarer

  1. Är du sugen på en snygg och trendig bricka från Sealoe att inreda med där hemma, eller kanske att plocka fram och servera på när du får finbesök? Då borde du kolla in lucka nummer 12 i min julkalender som nu är öppnad, för därunder gömde sig chansen att vinna precis detta! 🙂 Klicka på länken nedan för att komma direkt till tävlingen, och så vill jag även passa på att önska dig en fortsatt trevlig dag såhär mitt i veckan <3
    https://martinaolsson.myshowroom.se/126502/julkalender-lucka-12-7/

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*