13 REASONS WHY – SEASON TWO

Mitt Betyg: 7,5/10

13 Reasons Why säsong 2 fortsätter där det slutade fast man får se saker som hände innan Hannah tog sitt liv och mer ingående i dem andra karaktärernas liv, man får se hur dem återhämtar sig efter allt som har hänt. Liberty High förbereder sig för att gå på rättegången och fler saker kommer fram som vart dolda från säsong 1.

Jag älskade säsong 1, tyckte den var så sjukt bra och blev riktigt glad när jag fick reda på att det blir fler säsonger. Men tyckte att säsong 1 var mycket bättre än denna säsong, tycker att vissa saker blev så konstiga men sen så tyckte jag om att man fick se mer av dem andra karaktärerna och deras liv. Hannah har aldrig vart min favorit karaktär tyckte hon var en drama queen i första säsongen men i denna säsong så tycker jag att hon är lite av en bitch typ haha, man får reda på mer saker om henne som man inte fick i den första säsongen. Min favorit karaktär är fortfarande Clay!

Hela denna säsong finns på Netflix och det kommer att komma ytterligare en säsong och den ska bli riktigt spännade då denna säsong slutade med en cliffhanger typ haha.

4 kommentarer

  1. Gillade nog också säsong 1 bättre, men tyckte ändå att den här var värd att se och fortfarande lärorik eller vad man ska säga! Så himla synd om Tyler bara, mår så dåligt över det.. 🙁

    Sv; ja, det är en väldigt bra fråga faktiskt. Men det skulle inte förvåna mig om de sade att Fred Andrews kommer att typ åka utomlands och arbeta eller liknande. Att han försvinner från bilden men fortfarande är ”med” på något sätt skulle jag tro. Eller så kanske han dör i serien och allt börjar typ med en begravning i nästa säsong? ^^, no idea..

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*